Scrubs dizisindeki Pakistanlı'ya benzeyen Türk

19 Aralık 2010
Scrubs dizisini izliyoruz. 5. sezonun ilk bölümü.

İzleyenler bilir, dizide Christopher Turk isimli bir karakter var. Genelde de soyadıyla hitap ediliyor.

Christopher ile sevgilisi Carla kafetaryada öpüşünce Dr. Reid, "Türklerden bıktım artık" diyor. Güya hemen arkasında da bizden biri var. Üstüne alınıyor. Bunun üzerine Dr. Reid, "Senden değil Ömer. Senin milletini seviyorum" diyor.



Gördüğünüz üzere, Türk'ü oynayan karakter bizden çok Hintli'ye benziyor. (İlter Kalkancı'nın uyarısıyla düzelttim. O başlığı sadece Hintliler giyiyormuş. Ama link değişir diye başlığa dokunamadım maalesef.)

Elden gelen bir şey yok tabii. Amerikalılar için dünyanın bu tarafındakilerin görünüşü böyle. Diziyi yapanlar da buna uygun birini oynatmış.

Sahnenin devamında da aptal saptal bir espri var. Bu kez de Dr. Dorian, "Türkler çok sinsi" diyor. Güya Ömer pudingini almış.

Bu Türk izini ve ekran görüntülerini Erman gönderdi. Sağolsun, varolsun. Klipleri ise ben hazırladım. Sağolayım varolayım.



2 Yorum:

Adsız dedi ki...

Ayrica o sahnede JD Türkce konusuyor ve hatirladigim kadariyla " ...O benim muhallebim diyor." cok dikkatli dinlenildigi takdirde duyuluyor. Hem biraz kizdigim, hem de cok güldügüm anlardan biriydi. Scrubs bir numaram ;-)
sevgiler

Adsız dedi ki...

Yanlış hatırlamıyorsam bölümlerinden birini türk yönetmen yönetmişti.

Yorum Gönder